MOL Nyrt.

MOL

A MOL Group egy integrált, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, Budapest, Magyarország központtal. 30 országban folytat aktív tevékenységet 25,000 dinamikus nemzetközi  munkaerővel és több, mint 100 éves történelemmel az iparban.

Fő üzleti területek:

- Upstream: A MOL Group-nak több mint 75 év tapasztalata van kutatás és termelés területén és a diverzifikált portfóliója tartalmazza az olaj és gáz vagyonok kutatását 13 országban, termelési aktivitással 8 országban. A központi régióján (Közép- és Kelet-Európa) túl a MOL Group-nak stabil jelenélete és kirívó partneri kapcsolata van a CIS régióban, a Közel-Keleten,  Afrikában és Pakisztánban. 2014-ben a MOL szintén belépett az Egyesült Királyság és később Norvégia piacára hogy növelje a tartalékait és javítsa az offshore tapasztalait. A MOL Group elkötelezett a felelős üzleti tevékenység és fenntarthatóság iránt, támogatva közösségeket és hogy elérje a lehetséges legjobb egészség, védelem és biztonsági sztenderdeket akárhol is van jelen.

- Üzleti innováció és szolgáltatások: A MOL Group kiskereskedelmi hálózata 2000 szolgáltató állomásból áll 10 országban, legfőképpen a Group finomítóinak ellátási láncának hatósugarában, ami maximalizálja a szinergiákat a finomítás, marketing és kiskereskedelem területén. Erre a hálózatra alapulva a célunk hogy ellásuk 10 millió ügyfelünket kíváló minőségű termékekkel és a legkívánatosabb szolgáltatásokkal és jövőben kívánt megoldásokkal.

- Downstream: A MOL Group Downstream divíziója 4 finomítót és 2 petrolkémiai erőművet üzemeltet és több különböző üzleti tevékenységből áll melyek mind részei egy integrált értékláncnak. Ez az értéklánc kőolajból több különböző finomított terméket állít elő, melyeket háztartások, ipari és közlekedési cégek számára mozgat és hírdet. A termékek többek között benzin, diesel, fűtőolaj, repülőgép-üzemanyag, kenőanyagok, bitumen, kén és folyékony petróleum gáz (LPG) található. Továbbá a MOL Group termel és elad petrolkémiai termékeket világszerte és vezető pozíciót tölt be a közép- és kelet-európai régió petrolkémiai szektorában.

Cím
1117, Budapest Októrber Huszonharmadika u. 18
Telefon
+36-1-209-0000