iQor Global Services Magyaroszág kft.

iQor székház

Az iQor egy 18 országban működő, több mint 32.000 munkavállalót foglalkoztató, üzleti megoldások kiszervezésével és terméktámogatási szolgáltatásokkal foglalkozó globális vállalat. Partnereink között tudhatjuk a világ legismertebb márkáit, akiknek olyan értékesítést követő terméktámogatási és ügyfélszolgálati megoldásokat nyújtunk, melyek átfogják a fogyasztói értékláncot a vevőszolgálattól, a kiszervezett szolgáltatásoktól kezdve egészen a termék diagnosztikai és javítási szolgáltatásokig. Partnereink és a piac igényeit szem előtt tartva folyamatosan innovatív fejlesztésekkel, díjnyertes technológiánkkal, logisztikai és analitikai platformjainkkal igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak.

Az amerikai tulajdonban lévő globálisan működő nagyvállalat magyarországi központja Szombathelyen van, ahol a város egyik meghatározó munkáltatójaként több mint 1100 főt foglalkoztat.

Az iQor Global Services Hungary Kft. a helyi szervezet több mint 10 éves tapasztalatára, eredményeire és képességeire építve a "high-tech" elektronika területén az értékesítés utáni piacon nyújt professzionális terméktámogatási szolgáltatásokat partnereinek. Az iQor  a termékekhez kapcsolt garanciális és garanciaidőn túli szolgáltatások széles körét végezve szolgálja ki a mobil és telekommunikációs, az informatikai és hálózati szektorok ipari és fogyasztói szereplőit. Felelős munkáltatóként nagyon fontosnak tarjuk a munkavállalói bevonáson alapuló vállalati kultúrát, a helyi közösségek támogatását és a környezettudatos működést.

Mottónk: Nem csak munkahely, közösség!

Cím
Szombathely, Vásártér utca 1.
Telefon
06 (94) 886 100