Hoya Szemüveglencse Gyártó Magyarország Zrt.

Hoya Szemüveglencse Gyártó Magyarország Zrt.A Hoya missziója az üzleti élet, az információs technológia és az életstílus tökéletesítési lehetőségeinek megteremtése, innováció kezdeményezése, továbbá egy értékekben gazdag társadalom felemelkedéséhez való hozzájárulás a természet, a társadalom és az emberiség közötti harmónia megteremtésével.

A világ egyik legnagyobb szemüveglencse gyártójaként a Hoya elsődleges célja, hogy a szemüvegviselők életét kényelmesebbé, a látszerészek munkáját pedig minél könnyebbé és hatékonyabbá tegye.

A Hoya azzal a céllal fejleszt ki újabb és újabb technológiákat, hogy támogatást nyújtson ezzel ügyfeleinek: azoknak a látszerészeknek, akik vásárlóiknak a lehető legjobb minőségű szemüveglencséket szeretnék biztosítani, amely kristálytiszta, természetes látást nyújt majd számukra, hosszú éveken át. Céljaink közé tartozik továbbá, az egyedi igényekre is alkalmas automatizálási megoldások kivitelezése, több technológia kombinálása egy intelligens, összevont rendszerbe mellyel a változatos vevői elvárásokat minden körülmények között tudjuk biztosítani. A vállalat globális kiterjedtségének és vállalati felépítésének köszönhetően a technológiai újdonságok és innovatív ötletek a Hoya leányvállalatok között, országhatárokon és kontinenseken keresztül áramolhatnak. Mindez folyamatos innovációt biztosít a Hoya-nak, amelyről méltán vált híressé.

Cím
4700 Mátészalka, Ipari út 18.
Telefon
+36 44 418 200